Voorwoord

Geplaatst door op dinsdag 26 maart 2019

Deze Binnenplein gaat vooral over het leren en ontwikkelen van jezelf als professional.

Leren en ontwikkelen, bijvoorbeeld door binnen Leerplein055 te solliciteren op een baan op een andere school of een baan binnen de pool van PON (vanuit je aanstelling bij Leerplein055). In beide gevallen kun je je kennis verbreden en jezelf blijven inspireren.

In de mobiliteit ‘nieuwe stijl’ ben je zelf aan zet en dat past ook bij een professionele leerkracht die staat voor zijn eigen ontwikkeling. Leren van elkaar en ervaringen op doen zijn ook het centrale thema voor de uitwisseling po-vo. Leerkrachten van deĀ  groepen 7 en 8 kunnen een kijkje nemen bij hun collega’s in het VO en vice versa. Mooi aan dit jaarlijks georganiseerde traject is dat deze uitwisseling is ontstaan vanuit leerkrachten; een goed voorbeeld van regie over je professionele ontwikkeling.

Mocht je niet direct weten welke van je kwaliteiten je wilt ontwikkelen dat kun je ook nog sparren met een loopbaancoach. Dat gesubsidieerde traject is voor iedereen boven de 45 jaar. Met een erkende loopbaancoach sparren over je professionele ontwikkeling kan je een nieuwe blik op je eigen toekomst geven!