Ben jij een ervaren schoolleider, op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Geplaatst door op donderdag 25 oktober 2018

Leerplein055 heeft vacatures voor daadkrachtige en inspirerende directeuren voor twee openbare basisscholen en een SBO-school in Apeldoorn. Ben je een ervaren schoolleider op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je voorstander van openbaar onderwijs en wil je werken met een professioneel schoolteam en samenwerken in een directeurenteam met actieve en betrokken collega’s?

Leerplein055 zoekt schoolleiders voor:

  • Openbare daltonschool De Horst, een groeiende Daltonschool in de wijk De Maten en waar je als directeur actief participeert bij het ontwikkelen van de geplande nieuwbouw van de school;
  • Openbare basisschool De Rietendakschool, een moderne basisschool in een monumentaal pand in de Metaalbuurt in Apeldoorn Zuid die nauw samenwerkt met de Stichting Rijdende School;
  • SBO-school De Boemerang in de wijk Zevenhuizen. De Boemerang wordt geleid door een directeur en een teamleider. De Boemerang is een moderne, actieve, lerende organisatie met grote inbreng van de teamleden.

Klik hier voor onze vacaturepagina!

Meer over Leerplein055

Leerplein055 is de stichting voor openbaar basisonderwijs en speciaal basis en voortgezet onderwijs in Apeldoorn  met  25  scholen.  Hoge (en meetbare) kwaliteit van het onderwijs staat centraal op de scholen van Leerplein055. Het gaat om de leeropbrengsten en resultaten van kinderen, vooral op het gebied van taal, lezen en rekenen, maar ook op ontwikkelingsgebieden zoals sociaal emotionele vaardigheden, kunstzinnige vorming  en motoriek.
Daarnaast bieden de scholen maatschappelijk geëngageerd onderwijs t.b.v. actief burgerschap en sociale  integratie.  Vanuit de kernwaarden van Leerplein055 modern, betrokken en toegankelijk, zetten alle medewerkers zich in voor Leerplein055.