Inschrijven voor Zomerschool Apeldoorn kan tot 1 juni

Geplaatst door op vrijdag 16 mei 2014

Leren in het groen - Zomerschool ApeldoornOok in de zomervakantie van 2014 kunnen Apeldoornse basisschoolleerlingen deelnemen aan Zomerschool Apeldoorn. Zomerschool Apeldoorn is bedoeld voor kinderen uit groep 6 (schooljaar 2013-2014) die iets extra’s kunnen gebruiken op het gebied van rekenen of taal (denkt u hierbij aan een C of D score voor de Citotoetsen van januari).

Zomerschool van 18 t/m 28 augustus 2014
De Zomerschool vindt plaats in de laatste twee weken van de zomervakantie (week 34 en 35), van 18 t/m 28 augustus in Het Woldhuis (adres: Het Woldhuis 11, 7325 WN Apeldoorn). Per week zijn er vier ochtenden en drie middagen gepland. De vrijdag is steeds een vrije dag. Zomerschool Apeldoorn wordt gesubsidieerd door gemeente Apeldoorn met gelden van het Ministerie van OC & W. Hierdoor is deelname voor de leerlingen gratis.

Aanmelden?
Denkt u dat uw kind het leuk zou vinden om de laatste twee weken van de zomervakantie mee te doen aan de zomerschool, dan kunt u contact opnemen met de directeur van uw school. U kunt zich nog tot 1 juni aanmelden! Leerlingen van zowel het PCBO, de Veluwse Onderwijsgroep als Leerplein055 kunnen deelnemen aan Zomerschool Apeldoorn.

Zomerschool Apeldoorn 2014_briefouders