Terugblik op de Leerplein055 Spelen 2013

Geplaatst door op woensdag 16 oktober 2013

Leerplein055 Spelen 2013Het was prachtig weer tijdens de 7e Leerplein055 Spelen in Apeldoorn. Ontzettend veel enthousiaste kinderen en heel veel ouders waren op woensdag 2 oktober aanwezig op het mooie terrein van AV’34 in het Orderbos. Alle openbare basisscholen in Apeldoorn hebben jaarlijks tijdens de Week van Leerplein055 een sportieve ontmoeting. De middag kent een traditionele start met de vlaggenparade -zoals bij de echte Olympische Spelen-  gevolgd door een gezamenlijke warming-up. Tijdens de sportdag waren 4-havo leerlingen van de KSG aanwezig om te assisteren bij de sport- en spelactiviteiten.

Fotoreportage Leerplein055 Spelen

Uitslagen
De strijd bij de verschillende teamsporten ws spannend en het plezier was groot! Aan het eind van de middag werden de glanzende bekers uitgereikt.

De estafette voor leerlingen uit groep 3 t/m 8
Vier team hebben uiteindelijk de finalestrijd gestreden. Dit waren Sterrenschool Apeldoorn, obs Beekbergen, De Marke en De Mheen.
Winnaar van de wisselbeker is het team van De Marke geworden. Nummer 2 was het team van Beekbergen en als derde eindigde het team van Jenaplanschool De Mheen en Sterrenschool Apeldoorn viel net buiten de prijzen.

Voetbal
De nummers 1 van de vier verschillende poules zijn de volgende scholen geworden:
Poule 4: De Eendracht
Poule 3: Sprengenpark
Poule 2: De Dalk
Poule 1: Heuvellaan 1

Touwtrekken
Winnaar was Heuvellaan 1, 2e werd het team van De Marke  en 3e is De Eendracht geworden.