Eerst magazine Naar School uitgereikt aan Timo

Geplaatst door op woensdag 25 september 2013

magazine naar school Heeft u het nieuwe magazine al gezien? Met het magazine Naar school wil Leerplein055 boeiende onderwerpen toegankelijk maken voor een breed publiek in Apeldoorn. De onderwerpen die spelen in het onderwijs en in de kinderopvang zijn namelijk interessant voor alle ouders in Apeldoorn met kinderen van ca. 2  tot 12 jaar. Timo ontving het eerste exemplaar uit handen van Inge Voncken, directeur van zijn school, openbare basisschool De Bundel.  Timo staat namelijk op de cover van dit eerste nummer!

Gratis magazine
Het magazine wordt gratis verspreid via de meeste kinderopvanglocaties maar ook op allerlei andere locaties in Apeldoorn staan displays met het gratis magazine, denk aan verschillende Accres (zwem)locaties, Markant, een aantal bibliotheken, multifunctionele centra etc. Op 5 oktober wordt het magazine ook uitgedeeld in CODA tijdens de Kinderboekenweekfeest/Uitmarkt.

Magazine ligt klaar tijdens de open dag
Tijdens de open dag van alle basisscholen in Apeldoorn op 4 oktober krijgt u het magazine bij de scholen van Leerplein055 overigens  ook uitgereikt.