Magazine Naar School is er weer!

Geplaatst door op zaterdag 28 november 2015

Het onderwijsmagazine Naar School is weer uit!  Natuurlijk met interessante artikelen over kinderopvang en onderwijs in Apeldoorn en uiteraard ontbreken de boekentips van Margriet Obers niet! Nieuw is de agenda van Go-Kids Veluwe met allerlei gezinsactiviteiten in en om Apeldoorn. Het magazine gratis thuis ontvangen? Schrijft u zich in voor het magazine en wij sturen het u gratis toe.

In Naar School besteden we aandacht aan het Daltononderwijs; Apeldoorn kent zeven Daltonbasisscholen. Daltononderwijs zit in de lift. Hans Wolthuis is verbonden aan de Saxion in Deventer en hij vertelt over de kracht van het Daltononderwijs en legt uit dat je ook in andere scholen veel Daltonelementen tegen komt. Daarnaast een artikel over dyslexie. Wat zijn de signalen voor dyslexie en wat zijn de misverstanden? In het magazine is Hansje Planjer aan het woord, zij is regiomanager bij de IJsselgroep en houdt zich bezig met innovatie binnen de dyslexiezorg.
Voor de kinderopvangtoeslag trekt het kabinet in 2016 290 miljoen  euro uit. Helga Fidder, directeur van Kinderopvang OOK in Apeldoorn, praat in het magazine over de ontwikkelingen in de kinderopvang.

Naar School wordt verspreid via kinderopvanglocaties in Apeldoorn en er staan op verschillende plekken in Apeldoorn displays. Het magazine gratis thuis gestuurd krijgen kan ook.