Vrijwilligers via NLdoet aan de slag bij De Parkenschool

Geplaatst door op donderdag 9 maart 2017

Vrijdag 10 maart gaan vrijwilligers aan de slag bij openbare basisschool De Parkenschool. De school heeft verschillende buitenklussen aangemeld via NLdoet. Onder de vrijwilligers zijn ook middelbare scholieren die aan de slag gaan in het kader van hun maatschappelijke stage. Daarnaast komt een team van Hollander Techniek de school helpen. Het team van Hollander Techniek bestaat uit klanten en eigen medewerkers.

Op De Parkenschool krijgt de tafeltennistafel een nieuwe lik verf en worden de buitenbanken in vrolijke kleuren geschilderd. In de natuurlijke tuin worden palen in de grond geplaatst zodat er met snoeiafval hutten gebouwd kunnen worden. Daarnaast worden de schooltuinen omgespit zodat ze klaar zijn voor het voorjaar en wordt er flink gesnoeid rondom de schoolpleinen. Tot slot wordt het voetbaldoel vastgezet in cement.
Ook bij onze basisscholen Meester Lugtmeijer, De Tweede Stee en Sprengenpark zijn vrijwilligers actief tijdens NLdoet.
Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2017, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk.