Schoollocaties Het Gilde / De Steenbeek

Openbare basisschool Het Gilde in de Maten is gefuseerd met openbare basisschool De Marke aan de Holtrichtersveld 1. Aan het eind van schooljaar 2016-2017 is de locatie van Het Gilde aan de Valkeniersdonk gesloten. Heeft u interesse in een kennismakingsgesprek of wilt u uw kind aanmelden voor onze fusieschool dan kan dit via de site van De Marke. U kunt ook mailen met marke@leerplein055.nl of bellen voor een afspraak met directeur, mevrouw Inge Voncken op 055 533 75 47.

Leslocatie De Steenbeek aan de Hoenderloseweg 4 is met ingang van het schooljaar 2017-2018 gestopt. Twee jaar geleden is de leslocatie in Ugchelen gefuseerd met Jenaplanschool De Mheen in de wijk Zevenhuizen. De fusie was ingegeven omdat de school in Ugchelen te klein was om zelfstandig voort te bestaan. In de twee afgelopen schooljaren hadden alle betrokkenen de intentie deze leslocatie weer op te bouwen maar uiteindelijk bleek deze zeer kleine leslocatie te kwetsbaar. Voor Jenaplanonderwijs verwijzen wij graag naar Jenaplanschool De Mheen.

Leerplein055 heeft in Apeldoorn 23 basisscholen, elk met een eigen profiel. Klik hier om op de kaart de schoollocaties te bekijken. 

Deel deze pagina