Aanmelden van uw kind

Voordat u uw kind daadwerkelijk voor een basisschool aanmeldt, wilt u zich wellicht verdiepen in meerdere scholen. Wij adviseren u om de websites van de scholen te bekijken voor een eerste indruk. Op de websites van alle Leerplein055 basisscholen kunt u zich overigens ook aanmelden voor een email nieuwsbrief zodat u een indruk krijgt van de dagelijkse gang van zaken op een school. Of volgt u een aantal scholen via facebook of twitter.

Om de sfeer op school te proeven is een bezoek aan de school belangrijk. Daarvoor is op elke school van Leerplein055 ruim de mogelijkheid, uiteraard op een moment dat het u schikt. In een persoonlijk gesprek met de schooldirecteur kunt u uw vragen stellen om een goed beeld te krijgen van de school en de schooldirecteur zal u met plezier een rondleiding door de school geven. Neemt u contact op met de school voor het maken van een afspraak of het stellen van vragen. Kinderen die binnenkort vier jaar worden, kunnen eerst een aantal keer meelopen en wennen in hun nieuwe groep voordat ze echt naar school gaan.

Altijd een openbare basisschool bij u in de buurt
Kijkt u hiernaast welke scholen onder de stichting van Leerplein055 vallen. Daarnaast kunt u op www.basisscholenapeldoorn.nl de fiets- of loopafstand (en route) van huis naar school bekijken.

We hopen uw kind op één van de scholen te mogen verwelkomen!

Deel deze pagina