Kennismakingsgesprek en aanmelden

De juiste schoolkeuze voor jou en je kind maken is belangrijk. Sfeer proeven hoort daar zeker bij. Daarom is een bezoek aan meerdere basisscholen zo waardevol. De Leerplein055-basisscholen nemen daarvoor uitgebreid de tijd. Uiteraard op een moment dat het jou schikt. Maak daarom nu een afspraak! 

In een persoonlijk gesprek met de schooldirecteur krijg je een goed beeld van de school en het onderwijs. Uiteraard is er tijd om je vragen te stellen en de schooldirecteur laat je met plezier de school zien. Je kind is hierbij natuurlijk welkom!

Vraag nu je gesprek aan!

Vink de scholen aan die je graag wilt bezoeken voor een kennismakingsgesprek. De directeur van de geselecteerde school neemt contact met je op om een afspraak te maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuw toelatingsbeleid voor basisscholen in Apeldoorn

De basisscholen van de schoolbesturen Leerplein055, PCBO Apeldoorn en de Veluwse Onderwijsgroep hebben sinds 2022 een gezamenlijke vorm van aanmelden en toewijzen van  plaatsing voor toekomstige vierjarigen; het toelatingsbeleid basisscholen Apeldoorn. Hiermee komt een einde aan de verschillende regelingen per wijk of school. Voor kinderen die vanaf 1 mei 2019 geboren zijn, gaat dit gelden.  

Door deze nieuwe manier van aanmelding en plaatsing heeft elk kind onder gelijke omstandigheden een gelijke kans op een basisschool van voorkeur. Kinderen kunnen zo veel mogelijk in de omgeving van hun huis naar een basisschool en ouders kunnen elke basisschool in Apeldoorn kiezen. 

Lees meer over het aanmelden en het toelatingsbeleid op de website van basisscholen Apeldoorn.

Deel deze pagina