Daar waar verhalen samenkomen

Leerplein staat voor openbaar onderwijs

Leerplein is dé plek voor openbaar onderwijs in Apeldoorn en omgeving. We staan voor kwaliteit in onderwijs en plezier in leren. Als eenheid – met de neuzen dezelfde kant op. We creëren een inspirerende omgeving om van elkaar te leren en een veilige plek waar iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn.

Plezier in leren: creëren van een stimulerende omgeving

Wij vinden het belangrijk dat jouw kind met plezier naar school gaat. Daarom stimuleren we niet alleen het leerproces, maar ook de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen. Zo bieden we een plek waarin kinderen kunnen ontdekken, leren en groeien op hun eigen manier.

“Ouders vertrouwen hun kind aan jou toe … en vertrouwen erop dat wij de goede dingen doen. Dus dat moeten wij ook doen”

– Marlette van der Kaa (IB Sprengenpark en Het Woudhuis)

Kwaliteit voorop: de kracht van samen

Bij Leerplein streven we naar kwalitatief hoogwaardig onderwijs. We werken met onderwijsspecialisten met verschillende expertises om ons onderwijs blijvend te verbeteren. Zij werken samen in een netwerk van specialisten waar zij meedenken over vraagstukken uit de organisatie. Zo zorgen we samen voor de beste leerervaring van jouw kind en dat hij of zij zich optimaal kan ontwikkelen.

“We helpen elkaar en dat is typerend voor ons team, we doen het niet alleen”

– Marlies van Lohuizen (Leerkracht groep 3, Beekbergen)

Leerplein staat voor openbaar onderwijs: iedereen is welkom

Openbaar onderwijs biedt leerlingen optimale ontwikkelingsmogelijkheden, met aandacht voor verschillen onderling. We zijn respectvol, open en democratisch in de klas, in de school en om de school. En wordt actief aandacht besteed aan de overeenkomsten en verschillen tussen kinderen, zonder voorkeur voor één bepaalde opvatting.

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind. Daarom biedt Leerplein verschillende onderwijsconcepten op de scholen, waaronder Dalton, Montessori en Jenaplan. Zo heeft elke school een eigen filosofie en aanpak en kun je altijd een school kiezen die het beste past bij de behoeften en leerstijl van jouw kind.

“Alle mensen die binnen onze school met kinderen te maken hebben doen ertoe, die maken het verschil en daar mogen we trots op zijn”

– Iris Hollander (directeur, De Bundel)

Ontdek wat wij voor jouw kind kunnen betekenen

Maak kennis met ons gepassioneerde team! Kom langs op één van onze scholen en ontdek wat wij voor jouw kind kunnen betekenen.

Open dag op woensdag 5 april

De deuren van bijna alle basisscholen in de gemeente Apeldoorn staan op woensdag 5 april tussen 9.00 – 12.00 uur open voor kinderen en hun ouders die een nieuwe basisschool zoeken.

Vind een school in jouw buurt

 

Kennismakingsgesprek plannen

Heb je de schoolkeuze al gemaakt? Kom dan een keer kennismaken. In een persoonlijk gesprek met de schooldirecteur krijg je een goed beeld van de school en het onderwijs. Uiteraard is er tijd om je vragen te stellen en de schooldirecteur laat je met plezier de school zien.

Plan een kennismakingsgesprek

 

Deel deze pagina