Afscheid van twee Leerplein055 coryfeeën

Geplaatst door op woensdag 12 juni 2013

Aan het eind van dit schooljaar nemen Otto Meulenbeek, algemeen directeur, en Elly Marwitz, unit-directeur en lid van het management team, afscheid van Leerplein055. Otto Meulenbeek bereikt in juli zijn pensioendatum. Ruim 13 jaar is hij, als algemeen directeur, het boegbeeld van Leerplein055 geweest. Hij heeft aan de wieg gestaan van de verzelfstandiging van het openbaar onderwijs in Apeldoorn en heeft Leerplein055 op de kaart gezet.

Elly Marwitz gaat invulling geven aan haar ambitie om als zelfstandige verder te gaan in het Nederlandse onderwijsland. Na 13 jaar met veel expertise en enthousiasme verbonden te zijn geweest aan Leerplein055, gaat zij haar kennis en ervaring inzetten voor andere onderwijsklussen.

Op 19 juni nemen zij samen afscheid van relaties en op 4 juli van medewerkers van Leerplein055. Daarnaast is er voor iedereen de mogelijkheid om via www.leerplein055.nl/ottomeulenbeek en www.leerplein055.nl/ellymarwitz  -in een afgeschermde omgeving- een afscheidswoord en/of een foto te plaatsen. Otto en Elly ontvangen de aan hen gerichte teksten in boekvorm als aandenken.