Sportmiddag OBS het Woudhuis

Geplaatst door op dinsdag 18 oktober 2022

De afgelopen periode werkte de hele school binnen het thema Wonen. En in dat kader ontstond het plan om ons te verbinden met de buurt. We kozen ervoor om contact te leggen met de sportverenigingen in de buurt van het Woudhuis.

Afgelopen maandag 17 oktober was het zover.  De jongsten stapten in de auto’s en de oudsten stapten, in de stromende regen, op de fiets richting WSV (Omnisport). Deze middag mochten we samen kennis maken met de sporten badminton, volleybal en honkbal. De natte pakken van de bovenbouw waren snel vergeten toen de kinderen aan de slag gingen. We boften dat we  enthousiast begeleid werden door de vrijwilligers van verenigingen WSV en Dynamo.

Na het rondrennen achter schuttels, honkballen en stuiterende volleyballen aten we met zijn allen ons broodje in de mooie kantine van WSV. Heerlijk relaxt een half uurtje i.p.v. het kwartiertje om te eten …. Maar nee hoor, voor het half uur om was stond iedereen alweer te springen om verder te gaan. Kortom een heerlijke sportieve dag in volle verbinding met school, ouders én de buurt!