Nieuw lid Raad van Toezicht stelt zich voor: Robert Rösler

Geplaatst door op dinsdag 18 oktober 2022

Ik ben Robert Rösler en woon samen met mijn echtgenote Joke in Apeldoorn, waar we ons hele leven al woonachtig zijn. We hebben 1 zoon die binnenkort ook weer terugkomt naar Apeldoorn, na gestudeerd te hebben in Groningen en een aantal jaren in de omgeving van Utrecht te hebben gewoond.

Als geboren en getogen Apeldoorner hecht ik groot belang aan goed en breed toegankelijk openbaar onderwijs in onze mooie stad, en omliggende dorpen, en daar zet ik me heel graag voor in. Hierbij wil ik mijn achtergrond als accountant en financiële man bij veel verschillende bedrijven graag benutten. De afgelopen 5 jaar heb ik als Directeur Finance & Control van ROC Aventus veel ervaring in het onderwijs opgedaan. Met deze ervaring denk ik  in mijn rol als lid van de Raad van Toezicht en de Auditcommissie van Leerplein 055 een bijdrage te kunnen leveren aan de doorontwikkeling van het openbaar primair onderwijs.

Ik loop inmiddels al een paar maanden mee met de Raad van Toezicht, en ben onder indruk van de stappen die er afgelopen jaar reeds zijn gemaakt met de verbetering van de kwaliteit van het onderwijs. Ik kijk er erg naar uit om jullie de komende tijd te gaan ontmoeten en samen de uitdagingen die er zeker nog zijn binnen Leerplein055 op te pakken.