Nieuw schoonmaakbedrijf voor Leerplein055

Geplaatst door op dinsdag 29 september 2020

Door Arjan Timmerman​​​​ en Carina Lieftink, afdeling huisvesting.

Onze contracten met CSU (schoonmaak) en Vendor (sanitaire voorzieningen) lopen eind dit jaar af. In verband met de  aanbestedingsregels worden deze contracten niet verlengd. Daarom hebben er nieuwe aanbestedingen plaatsgevonden en inmiddels kunnen we Cantorclin voorstellen als ons nieuwe schoonmaakbedrijf en het bedrijf Elis voor de sanitaire voorzieningen.

Per 1 december is Cantorclin het nieuwe schoonmaakbedrijf voor onze schoolgebouwen (met uitzondering van De Reiziger en Het Woudhuis; voor deze twee multifunctionele centra lopen andere contracten) en per 1 januari is het bedrijf Elis (spreek uit: Elies) onze nieuwe leverancier voor de sanitaire voorzieningen (behalve voor De Reiziger, Het Woudhuis en Praktijkschool Apeldoorn).

De huidige schoonmakers van CSU worden in principe overgenomen door Cantorclin. De sanitaire voorzieningen die nu in de schoolgebouwen hangen (oa. toiletrolhouders, zeepdispensers, handdoekautomaten ed) worden in de kerstvakantie door Elis allemaal vervangen.

Wij hebben er na de eerste gesprekken alle vertrouwen in da​t het een goede samenwerking gaat worden en vragen in de aanloopfase medewerking van jullie om de overgang voor iedereen zo soepel mogelijk te laten verlopen. ​