Onderwijskundige dag van 22 mei

Geplaatst door op maandag 3 juli 2023

Op maandag 22 mei 2023 stond de onderwijsdag voor directeuren en intern begeleiders in het teken van parels uit de praktijk, elkaar inspireren en versterken. Dit alles werd een inspiratietour langs onze scholen. Er werden op verschillende scholen van Leerplein workshops verzorgd door onze collega’s voor directeuren en intern begeleiders. Van tevoren kon een ieder zijn route uitstippelen en zo gingen ze op maandag 22 mei op pad.

Op deze dag zagen we hele enthousiaste collega’s vol passie vertellen over hun parels op school en in de klas. Op de appgroep die speciaal geopend was voor deze dag stroomden al snel enthousiaste berichten binnen naar aanleiding van mooie verhalen, inspirerende collega’s, interessante projecten en nog veel meer. De ochtend werd dan ook ervaren als inspirerend, verbindend, afwisselend en de wens dit ook met leerkrachten te kunnen doen is meermaals geuit. De inspiratietour bleek zeer geslaagd, nieuwe contacten zijn gelegd en de eerste bezoeken tussen scholen en leerkrachten zijn al tot stand gekomen naar aanleiding van de workshops. Wij zijn trots op onze scholen en collega’s. Mooi om te zien dat we dit graag met elkaar delen en van elkaar willen leren.

Bij deze dan ook nog heel veel dank aan de scholen en collega’s die een workshop hebben gegeven! En tevens een woord van dank aan het team van de praktijkschool die de overheerlijke lunch verzorgd heeft.

Denk je nu, daar wil ik meer van weten? Ga in gesprek met je directeur om de mogelijkheid om bij elkaar te gaan kijken te bespreken.

Hieronder een overzicht van welke workshops er die dag zijn gegeven: