We zijn weer begonnen!

Geplaatst door op maandag 12 september 2022

Week 4 van het schooljaar heeft haar intrede gedaan, we zijn van start. Sommige scholen zijn uit de startblokken geschoten en andere scholen hebben een rustige opstart gehad. Voor de meesten positief en goed!

We hebben mooie dingen gezien in de laatste vakantieweek en eerste schoolweek in de rondgang langs de scholen. Wat een energie in de teams, echt fantastisch. Opgeruimde scholen, nieuw ingerichte ruimtes, mooie hoeken in de lokalen (ook in de midden- en bovenbouw, echt gaaf), nieuwe methodieken enzovoort enzovoort.

De Bongerd en De Marke zijn gestart in de nieuwe school en ook Wereldschool De Vlinder heeft een nieuwe stek gevonden; wat zijn deze mooi geworden en wat stralen de teams die er werken. Mooi om dit te zien en complimenten voor al die collega’s in en om deze scholen die in de vakantie aan het werk zijn geweest om de verhuisklus te klaren en de lokalen en andere ruimtes ingericht te krijgen. Het resultaat mag er zijn! Mocht je het nog niet hebben gezien, neem contact op en ga het bekijken, collega’s!