Bestuurswisseling binnen het college van bestuur van Leerplein055

Geplaatst door op dinsdag 23 maart 2021

Op 4 april bereikt Hans Wegter, lid college van bestuur Leerplein055, zijn pensioengerechtigde leeftijd. Hans Wegter heeft een lange carrière bij Leerplein055 gehad en sinds 2013 vervult hij de functie lid college van bestuur van Leerplein055. Hans is een betrokken en integere medebestuurder in het college van bestuur geweest. Mede namens Fred Berends, voorzitter college van bestuur, bedankt de Raad van Toezicht Hans voor zijn inzet voor Leerplein055!

De vacature binnen Leerplein055 voor een lid college van bestuur is inmiddels ingevuld. De Raad van Toezicht benoemt Frederique Oolbekkink per 1 april 2021 als lid college van bestuur van Leerplein055. De Raad van Toezicht wenst Frederique veel succes en ziet uit naar een goede samenwerking.

Frederique Oolbekkink start bij Leerplein055 in ‘coronatijd’ en dan is het live kennismaken met collega’s en het bezoeken van scholen geen vanzelfsprekendheid. De kennismaking met collega’s zal dus afwisselend online en op anderhalve meter afstand plaatsvinden. Welkom Frederique!