Kids College Apeldoorn zoekt secretaris/penningmeester

Geplaatst door op maandag 13 mei 2019

Kids College Apeldoorn zoekt per 1 september een nieuwe secretaris/penningmeester voor het stichtingsbestuur. Het gaat om een inzet van gemiddeld 4 uur per week.

Kids College Apeldoorn (KCA) is de weekendschool voor nieuwsgierige kinderen, die op zondagmiddag een boeiende wereld in willen duiken. Een wereld, waar ze als gevolg van hun thuissituatie niet gauw mee in aanraking komen. Leerlingen maken kennis met interessante mensen uit het bedrijfsleven en gaan met hen aan het werk. Zo leren de kinderen hun talenten ontdekken, krijgen zij een bredere kijk op hun mogelijkheden en ontwikkelen meer zelfvertrouwen. Dit alles met als doel hen te ondersteunen en motiveren in hun keuze voor een vervolgopleiding.

De organisatie

Kids College Apeldoorn is in hoge mate een vrijwilligersorganisatie. De organisatie wordt ondersteund door een kleine en professionele staf (3 parttime medewerkers). Het bestuur is beleidsbepalend. Het bestuur (momenteel 5 leden) vergadert 8 – 10 keer per jaar.

Vacature

Kids College Apeldoorn zoekt een vrouw of man die bereid is gemiddeld een viertal uren per week in de bestuurlijke werkzaamheden van de stichting te steken. Daarbij gaat het zowel om secretariële – als om financiële taken. In de kern gaat het om agendavoorbereiding, opstellen begroting, opstellen jaarverslagen en voorbereiding accountantscontrole. Daarnaast vormt de secretaris/penningmeester samen met de voorzitter het DB en samen met leden van de staf het MT.

Klik hier voor de vacatures bij Kids College Apeldoorn