Kom werken bij Leerplein055!

Geplaatst door op zaterdag 19 juni 2021

VACATURES | Leerplein055 zoekt per 1 augustus voor een aantal basisscholen in Apeldoorn groepsleerkrachten en onderwijsassistenten (0,3 – 1,0 fte) 

De Leerplein055-scholen ontvangen via het Nationaal Programma Onderwijs de komende twee schooljaren extra middelen die gedeeltelijk worden ingezet voor versterking van het schoolteam. Door extra personele inzet wordt op verschillende manieren gewerkt om de impact van de coronacrisis op leerlingen zo goed mogelijk te herstellen.

Wil jij in Apeldoorn aan de slag?
Voor de nieuwste vacatures geldt een benoeming voor een of twee jaar. Tijdens deze periode onderzoeken wij op welke wijze wij voor nieuwe collega’s een loopbaanperspectief kunnen bieden binnen onze organisatie. 

Leerplein055 zorgt ervoor dat er voor jou als nieuwe collega aandacht is voor je begeleiding op de school waar je gaat werken. Daarnaast ben je via het Kenniscentrum van Leerplein055 in de gelegenheid om scholing te volgen en te werken aan je eigen ontwikkeling. 

De uiterste reactiedatum voor de nieuwste vacatures is 27 juni. Voor eerder geplaatste vacatures geldt als uiterste reactiedatum 20 juni. Klik hier om meteen naar de vacaturepagina te gaan.