Kom werken bij Leerplein055! Leerplein055 heeft vacatures voor groepsleerkrachten

Geplaatst door op vrijdag 5 juni 2020

Ben jij een ambitieuze starter of juist een ervaren groepsleerkracht op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou! Leerplein055 zoekt per 1 augustus groepsleerkrachten op een aantal openbare basisscholen in de gemeente Apeldoorn. De uiterste reactiedatum voor alle vacatures is uiterlijk vrijdag 19 juni. De gesprekken vinden plaats in de week van 22 – 26 juni a.s. en worden gehouden d.m.v. Teams videobellen. Bekijk hier de verschillende vacatures! 

Leerplein055 richt zich op het versterken van professionaliteit en eigenaarschap bij alle medewerkers van de organisatie. De professional aan zet! We verwachten van alle medewerkers dat zij de kernwaarden vakkundig, verbonden en vastberaden in hun dagelijks handelen centraal stellen. Dat met als doel het onderwijs maximaal mogelijk maken voor de leerlingen die dagelijks onze scholen bezoeken. 

Bij Leerplein055 werken ongeveer 400 medewerkers elke dag aan het het verzorgen van goed onderwijs aan circa 3800 leerlingen op onze openbare basisscholen, onze school voor speciaal basisonderwijs en de school voor praktijkonderwijs.

Klik hier om naar onze vacaturepagina te gaan