Meester Herman na 43 jaar in het onderwijs met pensioen

Geplaatst door op maandag 1 juli 2019

Meester Herman Beekman neemt afscheid van het onderwijs en van openbare basisschool De Eendracht. Hij heeft maar liefst 43 jaar op De Eendracht gewerkt. Hij gaat nu genieten van zijn welverdiende pensioen. Woensdag 3 juli nemen collega’s, leerlingen en ouders alvast feestelijk afscheid van meester Herman.

Meester Herman begon als jonge leerkracht op De Eendracht. De school stond toen nog aan de Eendrachtstraat. Als teamleden nu nog iets willen weten over de oude school dan weet meester Herman het nog precies. Hij heeft veel verschillende groepen gedraaid, maar hij heeft vooral in de bovenbouw lesgegeven.

Herman Beekman is een gedreven leerkracht, met een groot hart voor het onderwijs. Hij genoot van de leuke dingen met de kinderen. Een grapje, mooie geschiedenisverhalen vertellen, een leuke gymles, maar ook was HAPS-kamp favoriet. Hij sluit zijn laatste werkdagen dan ook af door nog één keer mee te gaan op HAPS-kamp met groep 7.

Op 3 juli viert De Eendracht feest. Meester Herman wordt in het zonnetje gezet en hem wacht verschillende verrassingen. In elk geval is er een receptie op school, waar ouders, leerlingen en (oud)collega’s hem gedag kunnen zeggen. De receptie vindt plaats van 14.30u – 16.00 uur op De Eendracht, Beeklustweg 41-43.