Nationale Voorleesdagen 2019 van start!

Geplaatst door op donderdag 24 januari 2019

Gisteren zijn De Nationale Voorleesdagen van start gegaan en dat betekent extra veel leesplezier op onze basisscholen. Bekende en minder bekende Apeldoorners lezen deze dagen voor op onze scholen en zowel de voorlezers als de kinderen genieten volop!

Op onze basisschool Het Woudhuis kwam de kinderburgemeester van Apeldoorn samen met de locoburgemeester voorlezen bij groep 1/2 en 3. Het was het eerste optreden van de kinderburgemeester en de kinderen hebben genoten van ‘Een huis voor Harry’.

Bij Sterrenschool De Bongerd was een speciale ‘mystery guest’. Sommige kinderen dachten even dat koningin Maxima zou komen, maar ze vonden het toch leuker dat juf Agnes nog een keer bij De Bongerd op bezoek kwam en in alle groepen voorlas. De kinderen hingen ademloos aan haar lippen.

De directeur van de Apenheul, Roel Welsing, kwam op bezoek bij onze basisschool De Bundel en ook Adèle Reiss kwam naar De Bundel om voor te lezen.  De kinderen uit de bovenbouw hebben zelf voorgelezen aan de kinderen uit de onderbouw en middenbouw.