Open dag Praktijkschool Apeldoorn op 18 januari

Geplaatst door op dinsdag 16 januari 2018

Praktijkschool Apeldoorn organiseert een OPEN HUIS op donderdag 18 januari. Op deze informatieavond laten teamleden en leerlingen zien hoe het praktijkonderwijs op Praktijkschool Apeldoorn werkt en wat de Praktijkschool Apeldoorn allemaal te bieden heeft. Leerlingen van de Praktijkschool Apeldoorn komen uit groep 7 of 8 van het basisonderwijs of uit de eindgroepen van het speciaal basisonderwijs.

Het praktijkonderwijs op de Praktijkschool Apeldoorn is gericht op zelfredzaamheid, zelfstandigheid en praktische vaardigheden. Jongeren worden voorbereid op zelfstandig leven en werken in de praktijk. Dat gebeurt met concreet en praktisch onderwijs op maat, in een omgeving met veel structuur, veiligheid en vertrouwen. Het team van Praktijkschool Apeldoorn kijkt daarbij steeds naar wat leerlingen wél kunnen (leren). Met een eigen leerweg voor iedere leerling, krijgen de leerlingen de kans eigen keuzes te maken en doelen te stellen. Daarbij krijgen leerlingen de hulp en begeleiding die zij nodig hebben.

Het programma

19.00 –  21.00                   Binnenlopen & een looproute door de hele school of vrij rondkijken

20.00 –  20.30                  Gelegenheid tot bijwonen van een presentatie over de Praktijkschool Apeldoorn

21.00 uur                            Einde programma

Predicaat Excellente School voor Praktijkschool Apeldoorn

 

Afspraak maken

Kunt u niet komen op donderdag 18 januari? En wilt u graag meer weten over de Praktijkschool Apeldoorn? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een kennismaking. U kunt hiervoor bellen naar (055) 533 25 44 en vragen naar de heer Rob van Lohuijzen (directeur) of de heer André Koers (adjunct-directeur).