Datum open dag basisscholen Apeldoorn 2019 al bekend!

Geplaatst door op donderdag 11 oktober 2018

Deze week was het open huis bij de basisscholen in Apeldoorn. Ook alle openbare basisscholen van Leerplein055 openden de deuren tijdens de open dag. Ouders werden -soms samen met hun peuter- warm ontvangen. Op veel scholen verzorgden leerlingen van groep 8 of leerlingen van de Leerlingenraad een rondleiding en directie of teamleden gaven een toelichting op het onderwijs van nu, de manier van werken en de doelen die gesteld worden. En natuurlijk was er ruimte om in de groepen te kijken en vragen te stellen.

Veel ouders hebben meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om een vervolgafspraak in te plannen met de directeur van een school. Wilt u ook een kennismakingsgesprek inplannen? Klik hier voor een overzicht van alle Leerplein055-basisscholen. Via de kaart kunt u direct doorklikken naar de website van de basisschool van uw keuze en een kennismakingsgesprek aanvragen. Het online formulier staat in de navigatie onder ‘Nieuwe ouders’.  U kunt natuurlijk ook even bellen voor een afspraak.

De eerstvolgende open dag voor Apeldoornse basisscholen is al gepland en vindt plaats op woensdag 10 april 2019. Was u dit keer niet in de gelegenheid dan is deze datum misschien handig om alvast te noteren!

Bekijk hieronder foto’s van een aantal Leerplein055-basisscholen.