Vacatures bij Leerplein055 in Apeldoorn

Geplaatst door op zaterdag 25 januari 2020

Binnen Leerplein055 zijn we op zoek naar een groepsleraar voor onze school voor Praktijkonderwijs en een beleidsmedewerker ICT. Bij Leerplein055 werken ongeveer 400 medewerkers elke dag aan het het verzorgen van goed onderwijs aan circa 3800 leerlingen op onze openbare basisscholen, onze school voor speciaal basisonderwijs en de school voor praktijkonderwijs.

Beleidsmedewerker ICT

Binnen het bestuursbureau van Leerplein055 is een vacature ontstaan voor een beleidsmedewerker ICT (wtf 0,8). Als beleidsmedewerker ICT heb je een zelfstandige positie binnen het bestuursbureau en ben je op bovenschools niveau bezig met het ICT-beleid. Leerplein055 is volop bezig met de verdere ontwikkeling van ICT ter ondersteuning van de organisatie en het onderwijskundige proces binnen de scholen. In de komende periode ligt daarom de nadruk op de ontwikkeling van een passende visie op ICT en de vertaling daarvan naar onze scholen.

Groepsleraar Praktijkschool Apeldoorn

Praktijkschool Apeldoorn zoekt een enthousiaste en daadkrachtige groepsleraar (wtf 0,66). De groepsleraar is de spil in de begeleiding van een groep leerlingen in samenwerking met ouders, collega’s en derden en verzorgt het algemeen vormend onderwijs. Met veel plezier, motivatie en enthousiasme zorgt het team dagelijks voor het leggen van een verbinding tussen het praktische talent van de leerlingen en de theorie. Binnen een rustige en gestructureerde omgeving biedt Praktijkschool Apeldoorn veel ruimte voor leerlingen om zich te ontwikkelen, te leren en te ervaren.