Sterrenschool Apeldoorn ontvangt cheque van € 750,00

Geplaatst door op maandag 19 november 2018

Sterrenschool Apeldoorn heeft een cheque ter waarde van € 750,- ontvangen. Deze cheque is beschikbaar gesteld door AVR Afvalverwerking in Duiven. U weet wel, het bedrijf met de grote schoorsteen tegenover de Ikea. 

AVR afvalverwerking bekijkt elke maand of hun doelstellingen zijn behaald. Deze doelstellingen zijn o.a.: ‘is er veilig gewerkt’, ‘zijn de milieueisen behaald’ en ‘is de productie behaald’. Als dit zo is dan heeft het bedrijf een “perfect day”. Aan deze “perfect day” is een geldbedrag gekoppeld en dat bedrag wordt in een goede doelenfonds gestort. Elke maand wordt de balans opgemaakt. Werknemers van AVR kunnen een goed doel opgeven bij de bedrijfsleiding. Daar wordt bepaald aan welk doel het bedrag van de “perfect days” wordt uitgekeerd.

De vader van Vera uit niveau 7 werkt bij AVR en heeft Sterrenschool Apeldoorn als goed doel opgegeven. We zijn heel blij dat dit is gehonoreerd en we het bedrag van € 750,- op onze rekening kunnen bijschrijven. Dit bedrag kunnen we goed gebruiken voor de herinrichting van ons schoolplein.