Voorwoord

Geplaatst door op zondag 16 december 2018

Met de jaarafsluiting in zicht staat de laatste Binnenplein van 2018 voor je op het scherm. Goede voornemens kun je nu al omzetten in concrete daden! Plan bijvoorbeeld een bezoek aan De Kosmos, de uitnodiging om de school te bezoeken vind je in deze Binnenplein. Je kunt er kennis nemen van de uitdagingen waar het team voor staat en welke oplossingen zijn gevonden. Kennis ‘halen en brengen’, daar worden we samen beter van. Het college van bestuur ziet dan ook graag dat er nog meer uitgewisseld wordt binnen Leerplein055. We hebben samen een enorme schat aan kennis in huis!
De samenwerking met PON staat onverminderd in de aandacht, de behoefte aan invallers is groot. Door de samenwerking met de andere schoolbesturen binnen PON benutten we elkaars invallers maximaal. Als er geen vervangers meer in te zetten zijn is het per school afwegen van de mogelijkheden van belang; onderwijs is geen opvang. Bevoegde leerkrachten voor de groep blijft onverminderd uitgangspunt van Leerplein055.
Onze eerste werving van leerkrachten heeft overigens zeven nieuwe collega’s opgeleverd!  Zij worden in eerste instantie via PON ingezet voor langdurige invalbanen. Eén nieuwe collega is al gestart, de overigen starten in de periode januari tot maart. Wij heten hen van harte welkom bij Leerplein055.
We wensen je heel fijne feestdagen en een voorspoedig 2019!
College van bestuur Leerplein055
Fred Berends en Hans Wegter.