Open dag basisscholen Apeldoorn op woensdag 6 april

Geplaatst door op dinsdag 29 maart 2016

Alle basisscholen van Leerplein055 zetten de deuren voor u open op woensdag 6 april. U bent van 09.00 – 12.00 uur bent u van harte welkom om het onderwijs van nu te ervaren. Een gesprek met de directeur of met leerkrachten, een rondleiding door groep 8 leerlingen of in gesprek gaan met ouders op de school; het zal u zeker helpen bij uw oriëntatie. Als de school een kinderopvang in de school heeft dan kunt u daar tijdens deze ochtend ook terecht. De pedagogisch medewerkers vertellen u graag over hun activiteiten en spelmaterialen tijdens de buitenschoolse uren.

Openbaar onderwijs is voor ieder kind toegankelijk en biedt leerlingen optimale ontwikkelingsmogelijkheden, met aandacht voor hun verschillen. Respectvol, open en democratisch in de klas, in de school en om de school. De openbare basisscholen van Leerplein055 vertalen dit in de klas naar modern onderwijs met veel aandacht voor waarden en normen en aandacht aan de verschillende wereldgodsdiensten en culturele stromingen.

Leerplein055 is een stichting met 25 openbare basisscholen in Apeldoorn. Op zoek naar een basisschool voor uw kind? Leerplein055 biedt verschillende onderwijsconcepten voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Leerplein055 is samen met Kinderopvangorganisatie OOK initiatiefnemer van de Sterrenscholen in Apeldoorn: scholen met flexibele onderwijstijden.

Meer ouders kiezen voor openbaar onderwijs