Burgemeester Berends komt voorlezen op De Boemerang!

Geplaatst door op donderdag 19 januari 2017

Dat lezen fijn is weet iedereen, maar voorgelezen worden… daar genieten de meeste kinderen nog meer van. En wat is het dan bijzonder om voorgelezen te worden door de burgemeester van Apeldoorn! Op woensdag 25 januari komt burgemeester Berends naar de Boemerang.  In het kader van de Nationale Voorleesdagen komt hij voorlezen.

De burgemeester wordt woensdag ontvangen door de voorleeskampioen van het vorige schooljaar. Er volgt een rondgang langs alle groepen,  waar de kinderen zich door middel van een pitch gaan presenteren. Daarna zal de burgemeester twee onderbouwgroepen voorlezen uit het prentenboek  “Olifantensoep”. Dit boek past binnen het thema Gezonde School waar De Boemerang momenteel schoolbreed mee bezig is.

De Boemerang is onze openbare school voor speciaal basisonderwijs in Apeldoorn. De visie van de Boemerang: “Een kind kan volgens ons alleen tot ontwikkeling komen in een veilige en harmonieuze omgeving. We sluiten in ons onderwijs aan bij de sterke kanten van onze kinderen. Dit doen we  door betekenisvol onderwijs met ze te maken.  Leren met je hoofd, maar vooral ook met je hart en handen,  is de manier waarop wij met de kinderen werken.”