Informatieavond ‘Een dagje Sterrenschool’

Geplaatst door op dinsdag 16 november 2010

De eerste Sterrenschool in Apeldoorn draait inmiddels volop. Op donderdag 25 november kunnen geïnteresseerde ouders een informatieavond bezoeken. Onder de noemer ‘een dagje Sterrenschool’  wordt antwoord gegeven op vragen als Hoe wordt de dag gestart? Hoe werkt het als er geen ‘klassieke’ klassen meer zijn? Wordt er wel genoeg geleerd? Hoe werken de thema’s? Wat doen de kinderen in de vrije tijd ? Hoe gaat het in de vakanties? Wat is de meerwaarde van de klassenassistenten?

Samenwerking Kinderopvang OOK en Leerplein055
Sterrenschool Apeldoorn is het initiatief van Kinderopvang OOK en Leerplein055. De school is 52 weken open voor kinderen van 2 tot 13 jaar en  ouders kunnen vakanties en vrije dagen zelf indelen. De school werkt volgens het concept ‘ontwikkelingsgericht werken’. De school richt zich op heel Apeldoorn en omgeving en is gevestigd aan de Buys Ballotstraat in de wijk Orden.

De Sterrenschool is in de eerste drie maanden al uitgegroeid tot 87 leerlingen en groeit tegen het eind van het schooljaar al uit naar 100 leerlingen. De locatie biedt echter volop ruimte voor verdere groei.

De informatieavond is bedoeld voor ouders die zich oriënteren op een (andere) basisschool en begint op donderdagavond 25 november om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur. Inschrijven voor de informatieavond kan via info@sterrenschoolapeldoorn.nl  of via de website www.sterrenschoolapeldoorn.nl